luni, 9 noiembrie 2009

Atelierul machete

               Atelierul de machete este dotat cu 2 maşini performante care taie, decupează şi gravează hârtie, plastic, sticlă, plexiglass.


2 comentarii:

  1. Salut! Ma intereseaza mai multe detalii despre acest atelier. Cam ce dimendiuni are? Cati studenti pot sa lucreze acolo simultan? etc..

    Poti sa ma ajuti, te rog?

    RăspundețiȘtergere
  2. buna! da te ajut cu placere......atelierul era destul de mic, avea 3 m lungime si 2 m latime.....in el lucra doar cate un student sau 2 si era acolo si tehnicianul care manevra masinariile.......acolo puteai sa intri doar cu programare, de fapt la toate atelierele de la facultatea aceea.......erau 2 masinarii una dintre ele, cea care apare in cea de-a treia poza cu ajutorul careia puteai sa gravezi si sa decupezi in sticla, plastic, hartie, placa de fier si carton.......si cealalta masinarie, cea din prima poza, cu ajutorul careia faceai obiecte 3D in lemn........la ambele masinarii trebuia sa ai un desen facut in Corel ca mai apoi sa dai comanda iar masina sa execute...prima masinarie costa cam 10.000 de euro iar cea de-a doua este putin mai ieftina :)....te inspira foarte mult aceste masinarii......sper ca ti-am oferit informatiile de care aveai nevoie :)

    RăspundețiȘtergere